Make your own free website on Tripod.com

Sekitar Lawatan Pengerusi Puspanita Kebangsaan Ke Peladang Setiu Agro Resort,Terengganu.

agro2.JPG (45927 bytes) Ketibaan Pengerusi Puspanita disambut oleh Pegawai Daerah Setiu Serta Pemimpin-Pemimpin Daerah Setiu.
Pengerusi Puspanita diperkenalkan dengan para pemimpin Daerah Setiu di Peladang Setiu Agro Resort. agro1.JPG (43320 bytes)
agro10.JPG (47493 bytes) Sebelum melakukan lawatan disekitar Peladang Setiu Agro Resort,Pengerusi Puspanita Kebangsaan menikmati sarapan pagi dengan pelbagai kuih-muih yang disediakan.
Pengerusi Puspanita bersama rombongannya melakukan lawatan disekitar Peladang Setiu Agro Resort. agro8.JPG (67715 bytes)
agro9.JPG (60471 bytes) Kunjungan disekitar kolam ikan yang diusahakan oleh Peladang Setiu Agro Resort.
Rombongan Puspanita memerhatikan pemerosesan nira di Agro Resort. agro4.JPG (63951 bytes)
askail.jpg (35334 bytes) Setelah penat meninjau persekitaran Agro Resort rombongan puspanita disediakan pula dengan aktiviti  memancing yang sememangnya disediakan di Peladang Setiu Agro Resort.
Salah seorang ahli rombongan puspanita telah dapat menaikkan seekor ikan,walaupun tak seberapa besar namun keriangan dan ketenangan dapat dimiliki apabila berkunjung di Peladang Setiu Agro Resort. agro12.jpg (29730 bytes)
agro7.JPG (66371 bytes) Setelah selesai dengan aktiviti memancing Ketua Puspanita Kebangsaan bersama rombongannya pula melawat kebun limau madu di Peladang Setiu Agro Resort.
Sambil melawat dan meninjau,rombongan puspanita menikmati buah limau hasil dari kebun yang diusahakan oleh Peladang Setiu Agro Resort. agro5.JPG (64813 bytes)

home.gif (1044 bytes)